Slide background

Zasto Raditi sa

OFFSET Tisak

Tiska se uglavnom na papir, polukarton i karton. Offset tisak izrađujemo na renomiranim HEIDELBERG i Man Roland strojevima.

FOLIOTISAK

Zlatotisak ili foliotisak je tehnika tiska koja koristi foliju napravljenu od višeslojnog poliestera koji pod utjecajem visoke temperature i pritiska otpušta na podlogu tanki metalizirani sloj.

ŠTANCANJE

Štancanje papira strojevima za štancanje i pomoću štance – posebno izrađenog metalnog alata sa oštrim čelićnim linijama koje pri pritisku prerezuju papir.

DORADA

Kako bi proizvod zablistao, i postao vaš jedinstven odraz na tržištu, završnu obradu vršimo preciznim doradnim strojevima kao sto je brzorezač, rundalica, razne vrste uveza kao što je klamanje, spirala, zatim  savijanje (npr. harmonika), isštancavanje raznih oblika, itd. Dodjite i uvjerite se sami!

PROIZVODNJA

Ovdje možete vidjeti naše pogone i čime raspolažemo! Video Uskoro zasada fotografije gore u slidevima!

Najbolji smo u tome sto radimo!

Smatramo da svaka proizvodnja mora ići u korak s vremenom i pratiti želje i potrebe svojih klijenata. Tako i mi radimo na najpoznatijim modelima strojeva da bi Vama pružili vrhunsku uslugu!

Sve naše usluge su profesionalne i promptne!

Tisak
Web Design
Graficki Dizajn
Marketinske Usluge

Core Usluge

 • OFFSET

  Offsetni tisak je najčešće korištena tehnika u svijetu grafike i koristi se za većinu grafičkih proizvoda. Prvenstveni razlog je mogućnost izrade velikih naklada proizvoda po iznimno prihvatljivoj cijeni i kvaliteti. Kada želimo ispisati velik broj primjeraka, količine veće od 500 komada, primjenjujemo offsetni tisak.

 • FOLIO TISAK

  Folio Tisak Ugrijana tiskarska forma (klišej) stavlja se na poleđinu poliesterske trake, aktivirajući ljepilo, koje tada prijanja na podlogu. Foliotisak je jednostavan način da se Vaš proizvod prikaže u punom sjaju. Mogućnost foliotiska daje veću slobodu dizajnu proizvoda, a ambalaža na koju je aplicirana folija ističe se pred ostalom i samim time postaje ekskluzivan proizvod. Iako se najčešće koristi u zlatnoj i srebrnoj boji, na izbor klijentu je cijela paleta folija u boji, kao i izvedba u sjajnoj ili mat varijanti.

 • ŠTANCANJE

  Štancanje nam omogućuje da izrezujemo i oblikujemo širok spektar karakterističnih i složenih nepravilnih oblika i dizajna, kao što su kutijice, mape, naljepnice, wobleri, bookmarci, te ostali proizvodi po vašoj želji. Kod izrade naljepnica istim alatom za štancanje možemo i ricati, odnosno zarezivati u samoljepljivi papir, i na taj način omogučiti lakše odvajanje naljepnica od podloge. Ricanje se preporučuje radi lakše i brže uporabe u slučaju da naljepnice lijepimo direktno na proizvode. Ukoliko se naljepnice isporučuju pojedinačno koristi se metoda štancanja.

 • LAKIRANJE I UV LAKIRANJE

  Lakiranje otisnutih proizvoda sve se učestalije koristiti u grafičkoj industriji. Danas je lakiranje neizostavan dio u tisku ambalaže ali i grafičkih proizvoda s dodanom vrijednošću. Lak tako služi i kao zaštita otiska od mehaničkih utjecaja koji se mogu javiti pri transportu. Naime lakiranjem u tisku postižemo veći sjaj otiska, te se tako povećava uočljivost kod kupca, te osigurava bolji plasman proizvoda.

 • INDUSTRIJSKI DIZAJN

  Industrijiski Dizajn je vanjski izgled  nekog proizvoda ili ambalaže. Kreativnost u dizajnu je ono što neki proizvod čini privlačnim, dopadljivim ili poželjnim, te na taj način bitno pridonosi povećanju njegove komercijalne vrijednosti i potražnje. Gdje mi kao kreativna radionica  možemo ponuditi da Vaši proizvodi vjerno prenose vašu tradiciju  i vrijednosti vašim klijentima. Potreban Vam je originalan i dosljedan vizualni identitet .

 • MARKETING

  Marketing  Svrha marketinga  je pomoći da tržište što bolje i kvalitetnije prepozna neku tvrtku, proizvod ili uslugu kao nešto što je njima privlačno i povečati potrošnju istoga. Naša želja je biti dio vaše kreativne priče i sudjelovati u stvaranju Vašeg branda na čiji spomen če svi ostati bez riječi sa žudljivim pogledima.  To Zahtijeva potpunu posvećenost projektu, dobro poznavanje tržišta, te veliku kreativnost. Projekte tretiramo zasebno, za svaki smišljamo najbolju strategiju, istražujemo njihovu bazu klijenata i na taj način pristupamo svakoj usluzi bilo da se radi o cjelokupnoj marketinškoj kampanji ili samo o izradi viziki.